Rustieke Tafelkaarsen

Als voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging wordt je uitgenodigd om de volgende zaterdag te komen naar een feest van een lid van de vereniging. Deze is 50 jaar geworden en het feest zal worden opgeluisterd met een groot buffet. Aan jou is het verzoek om te zorgen voor de tafelkaarsen. Immers je vrouw heeft daar volgens degene die je uitnodigt verstand van. Dat heeft hij wel gezien toen hij bij jou een borrel kwam halen ter gelegenheid van je 55e verjaardag. Thuisgekomen vertel je het verhaal aan je vrouw en die is daar in eerste instantie niet zo blij mee. Om hoeveel kaarsen gaat het, om welke kleur en wat mag het kosten. Je kunt natuurlijk hele goedkope tafelkaarsen kopen maar je hebt ook de keus om de tafelkaarsen van Bolsius aan te schaffen. Deze zijn dan wel duurder maar dan heb je ok mooie kwaliteit. Je kon je vrouw wel vertellen hoeveel gasten er ongeveer zouden komen. Dat waren er rond de 100. Er zouden ronde zogenaamde “statafels” worden neergezet. Daar kan je met ongeveer 5 mensen aan staan. Dat zou betekenen dat er ongeveer 20 tafels zouden komen. De tafelkaarsen branden ongeveer 12 uren. Je hebt dan aan 1 doos met 24 tafelkaarsen genoeg. Om het wat warm te laten aandoen werd besloten om de kleur ivoor te kiezen en voor het merk van Bolsius te kiezen. Op de avond van het feest bleek dat de gastheer uitermate tevreden was met de keuzes die waren gemaakt omtrent de Tafelkaarsen. Het werd een leuke en gezellige avond.

Rustieke Tafelkaarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *