Ex Terugwinnen: 10 Belangrijke Tips om Snel Je Ex Terug te Krijgen

Je ex terugwinnen

Je kent het wel, je hebt een relatie achter de rug met iemand waar je heel gelukkig mee was. Het is op een of andere manier toch niet gelopen zoals het zou moeten, maar je hebt nog steeds gevoelens voor je ex. Deze gevoelens zijn zo sterk dat je de relatie nog wel een kans wil geven, maar je weet niet of dit ook wederzijds is. Daar kan je maar op een manier achter komen, en dat is door gewoon weer contact te zoeken met hem of haar. Door de middelen van tegenwoordig is het een stuk gemakkelijker om contact te leggen dan vroeger. Tegenwoordig kan je gebruik maken van de verschillende social media apps om weer contact te leggen. Bouw de gesprekken rustig op en ga niet te snel. Op exterug.nl vindt je verschillende stappen en tips om je ex terug te winnen op een goede manier.

Relatie onderhouden

Als jijje ex hebt teruggewonnen en je hebt een leuke tijd met elkaar dan is het belangrijk dat het zo blijft of beter wordt. Om een relatie leuk te houden is het heel belangrijk om variatie in de relatie te brengen. Ga niet elke keer hetzelfde doen, maar doe een keer iets totaal anders. Stel je voor dat je samen vaak naar een bioscoop gaat of bijvoorbeeld vaak uiteten gaat, dan kan je een keer gaan wandelen of fietsen. Dit is voor allebei een nieuwe ervaring en wellicht vinden jullie dit samen wel veel leuker dan naar de bioscoop gaan. Het maakt niet zoveel uit wat je gaat doen, zolang het maar wat anders is wat je normaal altijd doet. Wat ook heel goed werkt is een stedentrip naar een stad in bijvoorbeeld Duitsland of België waar jullie beiden nog nooit geweest zijn.

Doelen stellen in een relatie

Loopt de relatie goed en hebben jullie het beiden naar je zin in de relatie, dan kan je kijken naar een volgende stap. Deze volgende stap is voor iedereen anders, het ligt eraan op welk punt je in de relatie zit. Het ene stel woont al samen en is getrouwd, terwijl het andere stel net een jaar samen is en nog niet samenwoont etc. het doel wat een stel kan hebben die getrouwd zijn en samenwoont kan bijvoorbeeld zijn een gezinsuitbreiding in de vorm van een kindje. En voor een stel die een jaar samen is kan er bijvoorbeeld voor kiezen om bij elkaar in te trekken.

 

Ex Terugwinnen: 10 Belangrijke Tips om Snel Je Ex Terug te Krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *