Dating apps

Iedereen heeft het er altijd over, daten. Wanneer je iemand bent tegengekomen die je leuk lijkt kun je gaan daten door bijvoorbeeld uit eten te gaan.

Tegenwoordig leer je elkaar kennen op apps zoals Tinder en Hot or Not. Hier zie je eerst een foto van degene die volgens het programma bij je past en door op een kruisje of een vinkje te drukken geef je aan wat je ervan vindt. Wanneer degene die jij een vinkje hebt gegeven, jou ook een vinkje geeft, kunnen jullie een gesprek beginnen. Dan kan het ‘daten’ dus beginnen.

Veel jongeren mensen doen dit maar ook een hoop ouderen mensen geloven dat je echte liefde kunt vinden via websites of apps. Steeds vaker hoor je ook van mensen dat ze elkaar via een website hebben leren kennen. Heel gek is het dus niet, maar naar mijn idee leer je elkaar pas echt kennen als je elkaar ziet en echte gesprekken voert. Aan de hand van een foto kun je niet beoordelen of diegene aardig is of jouw type is. Ook niet in online gesprekken, waarbij mensen anders over kunnen komen dan ze in werkelijkheid zijn.

Kortom, het kan werken, maar veel mensen zijn nog steeds voorstander van daten in het echt. Samen naar de bioscoop of lekker uit eten is toch veel leuker dan heel de dag chatten met iemand die je nog nooit hebt gezien!

Dating apps
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *