Je relatie levendig houden

Om je relatie leuk te houden moet je samen dingen doen. Nou ja, moet? Niets moet natuurlijk, maar het houdt je relatie wel leuk. Wil je nou echt iets leuks doen met je partner maar heb je geen idee wat? Ik geef je een paar tips.

Je hebt natuurlijk de clichés als naar de bios, dierentuin en bowlen. Maar die kun je zelf ook wel bedenken. Ik heb wat dingen opgezocht die meer out off the box zijn. Hier komen ze:

– Een wandeling. Misschien vindt je het heel ouderwets en saai klinken, maar het is echt heel leuk en gezellig! Heerlijk samen hand in hand door de bossen lopen. Of met de hond over het strand rennen! En het is ook nog eens gratis.

– Een bucketlist maken voor jullie samen. Wat wil je nou écht nog eens doen samen? En vervolgens de afspraak maken om binnen een bepaalde periode iets af te kunnen strepen van de bucketlist.

– Neem samen een kookles. Heel leuk om samen te doen en misschien pakt manlief (of andersom) dan vaker de pannen en de messen erbij om een heerlijk romantisch diner te maken voor jullie samen!

– Een romantisch diner dus. Of gewoon samen gezellig naar een leuk tentje om de hoek.

– Spelletjesavonden. Het is supergezellig, een aanrader.

– Een stedentrip. Pak de auto en rij naar Duitsland of België. Neem een stad waar jullie geen van beiden ooit geweest zijn, en zie wat deze stad jullie brengt.

– Samen zingen. Ook al kunnen jullie beiden totaal niet zingen, het is echt heel leuk om samen te doen.

– Samen een fotoboek maken. Dit brengt herinneringen naar boven aan de mooiste momenten in jullie relatie.

Er zijn natuurlijk dingen die je kunt doen voor je partner. Iets wat je niet samen hoeft te doen, maar wat wel een impuls kan geven aan je relatie. Verras hem/haar af en toe onverwacht met een lief berichtje, of koop een cadeautje. Jezelf als cadeautje verpakken kan natuurlijk ook 😉

 

Je relatie levendig houden
Tags:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *