Relatie spannend houden met speeltjes en accessoires

Hoeveel je ook van elkaar houdt, na een tijdje komt de klad er toch een beetje in zelfs bij de beste relaties. Wat kan je doen om de relaties voor weer van nieuw leven te voorzien? Goed men zou naar een swingers evenement kunnen gaan maar dat is voor velen een ver van hun bed show en begrijpelijk.

Meer toegankelijk en voor de hand liggend is om speeltjes en accessoires te kopen. Zowel voor vrouwen als mannen zijn er veel leuke spannende speeltjes te vinden bij webwinkels zoals De Paarse Keizerin. Je hoeft niet bang te zijn dat als je hier online wat besteld, dat bij aflevering van het pakketje de hele buurt weet van jullie plannen. Dat is geenszins het geval. Alles wordt netjes en discreet verpakt.

Het meest populaire speeltje schijnt de vibrator te zijn, bron: https://www.depaarsekeizerin.nl/ideeen-inspiratie/seks-speeltjes-alles-wat-u-erover-weten-wilt. De vibrator is gewoonweg beter in stimuleren louter vingers en of tong. Er valt niet mee te concurreren op dit vlak. Veel mensen zien dit nog als een speeltje dat louter gebruikt dient te worden door vrouwen solo. Maar niets is minder waar, ook voor koppels is een vibrator een erg nuttige toevoeging aan het arsenaal. Men kan bijv. een kleine vibrator inzetten voor stimulatie van de clitoris en tegelijkertijd penetratie voor intenser genot. De trillingen binnen zorgen ook voor de man voor een sensatie!

Een strapon is ook een hulpmiddel dat de dynamiek van jullie seksuele leven op zijn kop kan zetten. Zo kunnen jullie van rollen wisselen. Dit geldt voor zowel hetero stellen als LGBT.

Misschien heb je al de film 50 tinten gezien die recent nog in de bioscoop te zien was. Indien je goed opgelet hebt dan weet je dat de zogenaamde geisha ballen een belangrijke rol innemen in dit verhaal. Deze hebben naast genot ook functionele redenen, ze versterken namelijk de bekkenbodemspieren en dat is een goede zaak, zeker voor oudere vrouwen. Wist je dat er ook balletjes op de markt zijn tegenwoordig met afstandsbediening? Je kunt je misschien al voorstellen al de mogelijkheden die dit met zich mee brengt.

Enfin, dit is slechts een tipje van de sluier van alle mogelijkheden die er zijn om het seksleven van nieuw elan te voorzien.

Relatie spannend houden met speeltjes en accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *